ABOUT US

ETUIENZO-MASTERPHOTO-20181218-002

THE BEGINNING

Al vanaf kleins af aan ben ik met brillen opgegroeid. Doordat mijn vader opticien is en mijn moeder met hem samen in een optiekzaak werkte, ging het bij ons aan tafel vaak over brillen. 

Mijn zaterdag baantje werd werken in de optiek, gezellig bij mijn vader in de zaak, en daar had ik het erg naar mijn zin. Het besluit om de optiek opleiding te gaan doen was daardoor ook snel gemaakt.

Nu als gediplomeerd opticien weet ik alles van brillen en merkte ik dat er weinig leuke accessoires zijn voor en bril… Zo ontstond Darly. “Mijn creatieve kindje” om het zo maar even te noemen. Ik begon met het zelf maken van leuke brillenkoordjes. 

Dat bleef niet on opgemerkt Toen ik hoorde dat er van buitenaf interesse in was heb ik besloten de zelf gemaakte  koordjes te gaan verkopen met mijn bijnaam als het merk en mijn tattoo als logo.

DARLY SHOOT

Om Darly goed neer te zetten vond ik het super belangrijk om mooie foto’s te hebben. Dankzij mijn buurman (de fotograaf) en mijn lieve vriendin Stacey is het een top dag geworden. Stacey werkt als visagiste dus kent veel mensen in de modellen wereld. Cher was volgens haar dan ook de perfecte match. En dat is gebleken!! Wat een prachtige foto’s.  Met GROTE dank aan deze lieve mensen!

Fotograaf:   ERIC BREUKER
Visagiste:    STACEY SCHONENBERG
Model:         CHER KOPER
Kleding:       MAINE Women’s Wear

brillenkoordje brillenkoordjes brillenkoord zonnebrillenkoordje zonnebrillenkoordjes

BEHIND THE SCENES

DARLY FILMPJE

Het idee om een filmpje te maken is ontstaat doordat ik Richard leerde kennen van Your Productions. Het leek ons gelijk gaaf om het op te nemen in het prachtige Nijmegen. Samen met mijn vaste visagiste heb ik een team modellen gevonden en zijn we een “story” gaan maken. Op de draai dag zouden we heel veel regen krijgen… Maar we hadden geluk! Dit is het prachtige resultaat.

Filmcrew:    YOUR PRODUCTIONS
Visagiste:    STACEY SCHONENBERG
Modellen:    DIEKE HAMPSINK
                      TWAN HENGST
                      NOORTJE ENGBERS
                      TOM NILLESEN
Styling:         FIEZIE Homestyling
Kleding:        MAINE Women’s Wear

BEHIND THE SCENES

Schuiven naar boven