Gratis verzending vanaf €50,-               Persoonlijk advies via WhatApp

Levering in Nederland & Belgie                Betalen met Ideal of Bancontact                             

GET INSPIRED

World wide

De collectie van Darly wordt overal gedragen. Ideaal als je op vakantie bent of een mooie reis maakt. Je raakt je bril niet meer kwijt en hij van nooit meer in het water! Het koordje zorgt er voor dat je je zonnebril altijd bij hebt. Of je nou een hike maakt door de bergen of lekker op een terrasje zit. Een Darly brillenkoordje is perfect voor elke situatie.

brillenkoordje geraldine kemper

Geraldine kemper

Ook gespot bij Geraldine kempen. Zij is fan van brillenkoordjes en heeft ook een darly koordje in haar collectie. Ze draagt het brillenkoordje gevlochten leer dimgrey. 

Blogger Nienke: Mama Jaelyn & Lovy

Een moeder die echt verteld hoe het leven met kinderen is. Ze heeft 2 prachtige dochters Laelyn & Lovy die van alles mee maken. Ze maakt jaloers makend mooie foto’s, en schrijft voor meerdere bedrijven blogs die heerlijk weglezen. Een echte aanraden om te volgen!! @mama.jaelyn.lovy

darly brillenkoordje

Daniëlle

Deze prachtige dame kennen we natuurlijk van het Italiaanse dorp in ollolai op RTL. Ze draagt een kant brillenkoordje die perfect bij haar gucci zonnebril past

Febe van Zwambagt

Met vele titels van kampioen paardrijden op haar naam is deze prachtige dame een inspiratie voor andere. De combinatie van genieten met vrienden en de liefde voor haar paarden is heerlijk om te zien. Volg deze beauty op haar insta @febevz!

Schuiven naar boven