INFO

Tips & Tricks

  • GEEN AANRAKING MET WATER. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.
  • VRIJHOUDEN VAN PARFUM/CRÉME. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray.
  • MAAK JE BRIL ZONDER JE KOORDJE SCHOON. Als je je bril poetst met een vloeibaar product, haal dan even het koordje er af om te voorkomen dat deze nat wordt.
  • HEB JE SMALLE BRILLENPOOTJES? Zorg er dan voor dat je het zwarte rubbertje 2x over het pootje doet.
  • LAAT JE BRIL HANGEN MET DE POOTJES DICHT. Dit kijk leuk als je de bril hebt om hangen. Schuif dan wel even de zwarte rubbertje helemaal naar voren.

Kapot gegaan?

Geen probleem, wij maken hem graag voor je. Hiervoor betaald je niks! U kunt het brillenkoordje naar ons retouradres toe sturen zodat het gemaakt kan worden. Hij word na ontvangst binnen 3 werkdagen weer naar je terug gestuurd.

Verzenden?

Wij sturen je bestelling op via PostNL.  Afhankelijk van de grote van je bestelling de volgende bezorg kosten:

– Brievenbuspakket €1,95
– Brievenbuspakket België €2,95
– PostNL pakket €6,95

Retouneren?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Darly heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen met retourformulier naar onderstaand adres:

DARLY
Oude nonnendaalse weg 32A
6542 WV Nijmegen

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 7 werkdagen.

Houd er rekening mee dat Darly retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Ruilen?

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of stijl niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure. Geef op retourformulier aan welk item je wit ruilen. Vermeld hierbij graag het artikelnummer. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

Houd er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht raken en het dus niet altijd meer mogelijk is om je item te ruilen. Indien dit het geval is nemen wij contact met je op om een gepaste oplossing te vinden.

Klopt de bestelling niet?

Neem contact op met info@darly.nl , op werkdagen zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.

Contact

Heb je vragen of is iets nog niet helemaal duidelijk?
Neem dan gerust contact met ons op.
info@darly.nl*

Of stuur mij een appje!!
0621515950*

*Reactie binnen 24 uur.

Schuiven naar boven